Spannend

Electric Karting

Ga de strijd aan op de modernste kartbaan van Nederland!

Daag je vrienden uit en kom super snel karten! Boek nu je tickets en claim jouw heat(s).
10 min.
1 - 10
Vanaf 7 jaar

Electric Karting

Ga de strijd aan op de modernste kartbaan van Nederland!

17, 95 per persoon

Reviews

Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje? Kom dan karten op de modernste kartbaan van Nederland! Elektrisch karten bij Kobalt betekent super snel optrekken met een uitdagende snelheid! En niet geheel onbelangrijk, iedere kart werkt even goed! Het karten is 100% uitstootvrij en zonder lawaai.

Elektrisch karten bij Kobalt

Alle karts beginnen op dezelfde snelheid, maar leg jij de ronde af in een snelle tijd? Dan kun je al naar het volgende snelheidslevel!

 • Turboknop voor extra snelheid

 • Competitie tegen anderen én jezelf

 • Veel inhaalmogelijkheden

Specificaties

 • Tot 60 kilometer p/h racen

 • 380 meter lange kartbaan

 • Geen uitstoot

Meer informatie over de karts

Ideale lijn Kobalt Zwolle.

Kinderkarten bij Kobalt

Karten met kinderen? Dat kan met kinder karting bij Kobalt! Uiteraard is de veiligheid gegarandeerd en rijden de kart op aangepaste snelheden.

Tarieven

❗️ Iedere maandag geldt er een speciaal tarief. Bekijk hier de actie!

Overige informatie

 • Een balaclava (bivakmuts) is verplicht en kost €1,-.

 • Je kunt alleen met pin betalen.

Reviews

 • Dionne vdb

  Top dag gehad! Leuke activiteiten om met het gezin te doen. We hebben een VR game gedaan waar je zombies van je af schiet, je ziet de andere spelers ook in de game wat het nog veel leuker maakt. Het is een leuke game om te doen met het gezin maar wel een beetje heftig voor kinderen. Ik zou het onder de 10 zeker niet aanraden. Ik vond het opvallend dat ze de brillen niet schoon maken tussen de mensen door. Wanneer je in een game zit zweet je nog al en dat komt ook zeker op de bril. De mensen voor ons hebben de game gespeeld en aan ons de VR brillen overhandigd. Dus dit is zeker een tip voor het bedrijf zelf. Als je gewoon natte/ vochtige doekjes aanbied om je eigen bril schoon te maken is dit al een heel verschil. Daarna gingen we naar het kart gedeelte, ook dit was super tof. De uitleg was duidelijk en het karten was leuk. Hier kreeg je een masker voordat je de helm opzet, dit is al een stuk hygiënischer. Als tip zou ik de mensen die onervaren zijn vooraan zetten en de mensen die vaker in een kart zitten achteraan. Op deze manier verloopt het wat eerlijker en hebben de nieuwe mensen meer kans. De activiteiten waren zeker 5 sterren waard maar door de hygiëne kom ik toch op een zekere 4 sterren uit.

 • Oscar

  Leuk geracet in Zwolle. Doordat je sneller gaat als je goed rondes rijdt is het ook competitief.

 • Boogster nl

  Lol voor iedereen, met de hele familie de baan op of enkel de kids het kan allemaal! Leuke baan om te rijden en het level systeem is geweldig! Betere tijden halen om een hoger level te halen...persoonlijk zou ik level 10 wel iets makkelijker maken want heb je wat meer gewicht ga je die gewoon niet redden... materiaal goed voor elkaar! Vriendelijke medewerkers en vooral gigantisch veel lol gehad daar!

 • Pieter Wijnsma

  Erg leuk, voor de eerste keer elektrisch. ( mis het geknetter van een uitlaat wel en de vertrouwde geur) dit was een mooie ervaring. Samen met m'n zoon. Mooi dat het niveau opgebouwd wordt, zodat het voor de kinderen niet meteen zo snel gaat.

Bekijk al onze reviews

Koop je tickets veilig online

Electric Karting

Ga de strijd aan op de modernste kartbaan van Nederland!

17, 95 per persoon
Koop tickets