kartcentrum Kobalt.

Kindvriendelijk

Kinder Karting

Speciale heats voor kinderen en families!

Speciaal voor kinderen hebben wij kinderkarten bij Kobalt. Met onze elektrische karts kunnen ook de kleinere onder ons tegen elkaar racen! Kinderen vanaf 7 jaar kunnen meedoen in onze kinderheats.
10 min.
1-10
Vanaf 7 jaar

Kinder Karting

Speciale heats voor kinderen en families!

15, 00 per persoon

Onze elektrische karts kunnen op afstand worden ingesteld. Dit betekent dus ook dat de snelheid aangepast kan worden. Bij het kinderkarten worden de karts van de kinderen gelimiteerd tot een maximale snelheid van 25 km per uur.

Als u bij ons een kartheat reserveert voor een kind wordt die heat automatisch omgezet naar een familie/kinder-heat. Het is dan niet meer mogelijk voor een groep van alleen volwassenen om in diezelfde heat te boeken. Er kan dan alleen maar in die heat worden bijgeboekt als er een kind in de groep zit. Zo garanderen we de veiligheid en het kartplezier voor iedereen!

Daarnaast kunt u binnenkort (vanaf begin maart) elke zaterdag en zondag tussen 11:00 uur tot 12:00 uur bij ons een super-kinderheat reserveren. Het verschil met een reguliere kinderheat is dat in deze heats alle karts in snelheid worden gelimiteerd, ook voor de ouders/verzorgers/grootouders die mee willen rijden. De perfecte optie voor 7- en 8-jarigen die voor de eerste keer gaan karten.

De karts kunnen ook versteld worden. De minimale lengte voor kinderkarten is 1,25 meter en de minimale leeftijd is 7 jaar. Daarnaast hebben we ook helmen van maat XS tot maat XXL. Supergaaf om dit te doen met een kinderfeestje of met de hele familie! 

En onze elektrische karts hebben nog een paar andere voordelen! Onze krachtige karts hebben namelijk geen uitstoot, geen lawaai en je hebt geen last van sterke geuren. Ook zorgen wij ervoor dat onze karts altijd 100% presteren. Wij kunnen op afstand inzien wanneer een kart minder goed werkt en zullen deze vervolgens vervangen of repareren. Achteraf dus geen ruzie over wie de snelste kart had. Bij Kobalt Zwolle racen wij eerlijk en krijgt iedereen gelijke kansen om te winnen!

Reserveer nu jouw next level kart experience! Onze state-of-the-art kartbaan en modernste karts ter wereld staan garant voor een supertoffe ervaring voor jong en oud.

Een balaclava (bivakmuts) is verplicht, die kun je bij ons afnemen van €1,-.

Je kunt bij Kobalt niet betalen met contant geld.

Koop je tickets veilig online

Kinder Karting

Speciale heats voor kinderen en families!

15, 00 per persoon
Koop tickets
kartcentrum Kobalt.