VR: De Mol

Bewijs jezelf in De Mol VR experience!

The park
In deze VR Experience reizen samen naar Nieuw-Zeeland om jullie zoektocht te beginnen! Lukt het jullie om te ontdekken wie De Mol is? Of is die jullie te slim af? Bekijk hieronder de trailer.
4-6 spelers
Vanaf 10 jaar

VR: De Mol

Bewijs jezelf in De Mol VR experience!

34, 99 per persoon

Reviews

Wat kun je verwachten?

Samen met je team krijg je een aantal opdrachten. Met het winnen van een opdracht kunnen jullie geld verdienen. Maar niet iedereen in je team zal even behulpzaam zijn. Iemand van jullie is namelijk verkozen tot de De Mol. Het is aan de rest van de groep om deze persoon te identificeren. Heb jij het in je?

Jullie spelen eerst een aantal opdrachten, gevolgd door een eliminatieronde. Heb jij goed opgelet tijdens de opdrachten? Of is De Mol zo goed dat die niet te ontdekken is? Wie de minste informatie over De Mol heeft, valt af. De overgebleven kandidaten gaan het finalespel in. Denk jij dat je de saboteur er zo uit kunt pikken? Bekijk hieronder de trailer!

❗️ Iedere maandag geldt er een speciaal tarief. Bekijk de Monday Blues actie.

Disclaimer: De minimale adviesleeftijd is 10 jaar. Het is mogelijk dat het spel beelden bevat die voor sommige (jonge) spelers heftig of angstig kunnen zijn.

Bekijk de trailer

Koop je tickets veilig online

VR: De Mol

Bewijs jezelf in De Mol VR experience!

34, 99 per persoon
Koop tickets