Teambuilding

VR: De Mol

Bewijs jezelf in onze De Mol VR experience!

The park
In deze experience reizen jullie naar Nieuw-Zeeland om jullie zoektocht te beginnen! Lukt het jullie om te ontdekken wie De Mol is? Of is ie jullie te slim af? Bekijk hieronder de trailer.
4-6 spelers
Vanaf 10 jaar

VR: De Mol

Bewijs jezelf in onze De Mol VR experience!

34, 99 per persoon

Wat kun je verwachten?

Samen met je team krijg je een aantal opdrachten. Met het winnen van een opdracht kunnen jullie geld verdienen. Maar niet iedereen in je team zal even behulpzaam zijn. Iemand van jullie is namelijk De Mol. Een persoon in jullie midden zal proberen om ervoor te zorgen dat de opdrachten falen. Het is aan de rest van de groep om deze persoon te identificeren. Heb jij het in je om te achterhalen wie De Mol is?

Jullie spelen eerst een aantal opdrachten, daarna is er een eliminatieronde. Heb jij goed opgelet tijdens de opdrachten? Of is De Mol zo goed dat die niet te ontdekken is? Wie de minste informatie over De Mol heeft valt af. De overgebleven kandidaten gaan het finalespel in. Denk jij dat je de saboteur er zo uit kunt pikken? 

Deze VR Experience zit vol met leuke en spannende opdrachten. Ben jij De Mol? Probeer het spel zo te saboteren zonder dat de rest erachter komt dat jij het bent. Het is aan de rest van het team om zo goed mogelijk samen te werken om de verrader te ontmaskeren en zo het spel te winnen. Maar let op! Niemand is te vertrouwen. Ben jij er klaar voor?

❗️ Op maandag en dinsdag gelden er speciale Monday Blues tarieven. Je ontvangt op deze dagen de 3e kartheat gratis en 28% korting op VR experiences (van €34,99 voor €25,- per VR Experiences). Bekijk de Monday Blues actie.


Disclaimer: De minimale adviesleeftijd is 10 jaar. Het is mogelijk dat het spel beelden bevat die voor sommige (jongere) spelers heftig of angstig kunnen zijn.

Bekijk de trailer

Koop je tickets veilig online

VR: De Mol

Bewijs jezelf in onze De Mol VR experience!

34, 99 per persoon
Koop tickets