Spannend

VR: The Hallow

Laat je skills zien in dit bloedstollende avontuur in The Hallow!

The park
Hou jij van spanning en actie en ben je niet snel bang te krijgen? Dan is de VR Experience The Hallow gemaakt voor jou! In The Hallow reis je terug naar de 19e eeuw waar je een mysterieuze magiër tegenkomt met een interessante opdracht. Bekijk hieronder de trailer.
2-6 spelers
Vanaf 10 jaar

VR: The Hallow

Laat je skills zien in dit bloedstollende avontuur in The Hallow!

34, 99 per persoon

Wat kun je verwachten?

Tijdens jullie kennismaking met de magiër geeft hij jullie direct een bloedstollende opdracht. Deze luidt als volgt; er zijn demonische activiteiten ontdekt in verschillende regio’s en jullie moeten hier wat aan doen!

Na het ontvangen van de opdracht ga jij met je team en de benodigde wapens het avontuur aan. Als groep reizen jullie tussen verschillende werelden met als doel zoveel mogelijk bovennatuurlijke wezens te elimineren. Om dit avontuur te overleven moeten jullie als team goed samenwerken. Hou je oren en ogen goed open want de bovennatuurlijke wezens komen het team van alle kanten aanvallen. Communiceer als een team en zorg dat je niet mis schiet! 

Degene met de meeste eliminaties komt bovenaan het scorebord te staan en mag zich benoemen tot de beste zombiejager! Ben jij niet bang voor een paar angstaanjagende wezens en ga jij dit avontuur aan met je teamgenoten? Laat je skills zien in dit bloedstollende avontuur in The Hallow! Bekijk hieronder de trailer!

❗️ Iedere maandag geldt er een speciaal tarief. Bekijk de Monday Blues actie.

Disclaimer: De minimale adviesleeftijd is 10 jaar. Het is mogelijk dat het spel beelden bevat die voor sommige (jonge) spelers heftig of angstig kunnen zijn.

Bekijk de trailer

Koop je tickets veilig online

VR: The Hallow

Laat je skills zien in dit bloedstollende avontuur in The Hallow!

34, 99 per persoon
Koop tickets