VR The Heist Kobalt Zwolle.

Samenwerken

VR: The Heist

Herstel de orde in The Heist!

The park
Een uit de hand gelopen bankoverval vereist assistentie. Jij en jouw SWAT-team worden opgeroepen om de bank binnen te dringen en de overvallers op te pakken. Maar pas op waar je schiet, er zijn ook gijzelaars in het pand. Bekijk hieronder de trailer.
3-6 spelers
Vanaf 10 jaar

VR: The Heist

Herstel de orde in The Heist!

34, 99 per persoon

Reviews

In The Heist dring jij samen met jouw team een bank binnen waar een uit de hand gelopen bankoverval heeft plaatsgevonden. De politie is ingezet, maar zij kunnen het niet alleen aan. Om de bank binnen te dringen wordt jouw SWAT-team opgeroepen. Het draait hierbij om teamwork en oplettendheid. Het binnendringen van de bank is het makkelijkste gedeelte van de missie. Eenmaal binnen begint het echte werk pas. Blijf dus continu op je hoede!

Wat kun je verwachten?

Binnen kammen jullie alle hoeken en gaten uit op zoek naar de overvallers, ze kunnen overal zitten. Maar let goed op! De overvallers hebben gijzelaars gevangen genomen. Pas dus op waar je schiet! Kan jij jouw zenuwen in toom houden? 

Samen met jouw team ga je elke verdieping bij langs om de overvallers op te sporen, maar dit is niet jullie enige missie. Jullie moeten er ook voor zorgen dat de gijzelaars in veiligheid gebracht worden! Lukt het jou en je team om de situatie weer onder controle te krijgen en de bankovervallers achter slot te laten verdwijnen? Bekijk hieronder de trailer!

❗️ Iedere maandag geldt er een speciaal tarief. Bekijk de Monday Blues actie.

Disclaimer: De minimale adviesleeftijd is 10 jaar. Het is mogelijk dat het spel beelden bevat die voor sommige (jonge) spelers heftig of angstig kunnen zijn.

Bekijk de trailer

Koop je tickets veilig online

VR: The Heist

Herstel de orde in The Heist!

34, 99 per persoon
Koop tickets
VR The Heist Kobalt Zwolle.