Arrangementen

Op zoek naar een leuk en origineel uitje met je vrienden of collega's? Of ben jij van plan het allerleukste kinderfeestje ooit te organiseren? Hieronder vind je al onze arrangementen.
Coolste uitje van Zwolle
100% kindvriendelijk
Veilig online reserveren

Kies je arrangement

Bij Kobalt Zwolle hebben we verschillende arrangementen. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een personeelsfeestje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje? Dan ben je bij Kobalt Zwolle aan het juiste adres. Ga de strijd met elkaar aan op onze indoor kartbaan met elektrische karts en werk samen tijdens een van onze VR Experiences. Ook voor het leukste kinderfeestje van Zwolle en omstreken kun je bij ons terecht! Bij Kobalt Zwolle kom je altijd veilig karten omdat al onze elektrische karts op leeftijd en niveau afgesteld kunnen worden. Een ding is zeker; dit wordt een dag om nooit te vergeten! 

Eten en drinken

Uiteraard hoort een lekker hapje eten en een drankje er ook bij! Je kunt bij ons genieten van overheerlijke snacks, hamburgers, patat en een groot assortiment aan drankjes.

Buffet en open bar

Ook kunnen we een buffet voor uw groep verzorgen en is er de mogelijkheid om onze bar af te kopen.

Meer info? Vraag naar de mogelijkheden via hallo@kobalt.nl

Bekijk onze buffetten

Wat vinden onze bezoekers?

 • Boogster nl

  Lol voor iedereen, met de hele familie de baan op of enkel de kids het kan allemaal! Leuke baan om te rijden en het level systeem is geweldig! Betere tijden halen om een hoger level te halen...persoonlijk zou ik level 10 wel iets makkelijker maken want heb je wat meer gewicht ga je die gewoon niet redden... materiaal goed voor elkaar! Vriendelijke medewerkers en vooral gigantisch veel lol gehad daar!

 • Dionne vdb

  Top dag gehad! Leuke activiteiten om met het gezin te doen. We hebben een VR game gedaan waar je zombies van je af schiet, je ziet de andere spelers ook in de game wat het nog veel leuker maakt. Het is een leuke game om te doen met het gezin maar wel een beetje heftig voor kinderen. Ik zou het onder de 10 zeker niet aanraden. Ik vond het opvallend dat ze de brillen niet schoon maken tussen de mensen door. Wanneer je in een game zit zweet je nog al en dat komt ook zeker op de bril. De mensen voor ons hebben de game gespeeld en aan ons de VR brillen overhandigd. Dus dit is zeker een tip voor het bedrijf zelf. Als je gewoon natte/ vochtige doekjes aanbied om je eigen bril schoon te maken is dit al een heel verschil. Daarna gingen we naar het kart gedeelte, ook dit was super tof. De uitleg was duidelijk en het karten was leuk. Hier kreeg je een masker voordat je de helm opzet, dit is al een stuk hygi├źnischer. Als tip zou ik de mensen die onervaren zijn vooraan zetten en de mensen die vaker in een kart zitten achteraan. Op deze manier verloopt het wat eerlijker en hebben de nieuwe mensen meer kans. De activiteiten waren zeker 5 sterren waard maar door de hygi├źne kom ik toch op een zekere 4 sterren uit.

 • Marieke van Dorth

  Het is daar groot opgezet. Er is een bar. Je kan er drinken en wat te eten bestellen. Er zijn naast karten ook andere spellen te doen. Je kan naast de kartbaan zitten. Er zijn ook toiletten. Ze zien er schoon uit

 • Alexander Bakker

  Hele leuke baan om met de kinderen te rijden. Aparte familie heats met aangepaste snelheden. Kinderen waren bij aanvang wat bang om te rijden maar na de 2e het wilden ze niet meer weg. Komen zeker nog terug. Erg aardige en behulpzame medewerkers.

Bekijk al onze reviews