Arrangementen

Op zoek naar een leuk en origineel uitje met je vrienden of collega's? Of ben jij van plan het allerleukste kinderfeestje ooit te organiseren? Hieronder vind je al onze arrangementen.
Coolste uitje van Zwolle
100% kindvriendelijk
Veilig online reserveren

Kies je arrangement

Bij Kobalt Zwolle hebben we verschillende arrangementen. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een personeelsfeestje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje? Dan ben je bij Kobalt Zwolle aan het juiste adres. Ga de strijd met elkaar aan op onze indoor kartbaan met elektrische karts en werk samen tijdens een van onze VR Experiences. Ook voor het leukste kinderfeestje van Zwolle en omstreken kun je bij ons terecht! Bij Kobalt Zwolle kom je altijd veilig karten omdat al onze elektrische karts op leeftijd en niveau afgesteld kunnen worden. Een ding is zeker; dit wordt een dag om nooit te vergeten! 

Eten en drinken

Uiteraard hoort een lekker hapje eten en een drankje er ook bij! Je kunt bij ons genieten van overheerlijke snacks, hamburgers, patat en een groot assortiment aan drankjes.

Buffet en open bar

Ook kunnen we een buffet voor uw groep verzorgen en is er de mogelijkheid om onze bar af te kopen.

Meer info? Vraag naar de mogelijkheden via hallo@kobalt.nl

Bekijk onze buffetten

Wat vinden onze bezoekers?

 • Bert Paarhuis

  We hebben genoten van het middagje karten. Gave baan en erg fijne karts. Voor mijn zoontje (12 jaar) was het de eerste keer dat hij ging karten. Omdat de karts elektrisch zijn, gaan ze voor de kinderen de eerste rondjes niet op vol vermogen. Wanneer de ronde tijden goed genoeg zijn (en de kids het in de vingers hebben) komt er vermogen bij, waardoor ze sneller kunnen. Hoe gaaf een veilig is dat 👍. Bedankt voor de fijne middag, de gemoedelijke sfeer en goede begeleiding team Kobalt. We komen zeker nog eens terug.

 • Erik van Berkum

  Het elektrisch karten is geweldig. Ik was hier met mijn werkgever op een donderdag avond. De bediening was vlot en de burger met frietjes ging er prima in. Een echte aanrader om nog eens terug te komen.

 • Marieke van Dorth

  Het is daar groot opgezet. Er is een bar. Je kan er drinken en wat te eten bestellen. Er zijn naast karten ook andere spellen te doen. Je kan naast de kartbaan zitten. Er zijn ook toiletten. Ze zien er schoon uit

 • Peter Bruins

  Leuk uitje met klein of groot gezelschap. Het karten is echt wat anders dan de outdoor kartbaan. Scherpe bochten en snelle elektrische karts. Ik blijf hier terugkomen.

Bekijk al onze reviews

Kobalt is ook bekend van

NOS
Half 8
DS De Stentor
Hart van Nederland
NOS Jeugdjournaal
RTV Oost