kindvriendelijk

Kinderfeestje Zwolle

Het leukste kinderfeestje vier je bij Kobalt!

Er is er een jarig, hoera! En dat moet goed gevierd worden! Bij Kobalt Zwolle kun je op een originele manier de leukste kinderfeestjes organiseren. Laat de kinderen met hun vrienden en vriendinnen racen op onze gloednieuwe en superveilige kartbaan. Daarna kunnen ze op avontuur gaan in onze Virtual Reality Experiences, waar ze samen in een compleet nieuwe wereld stappen.
Vanaf 6 kinderen
Vanaf 7 jaar

Kinderfeestje Zwolle

Het leukste kinderfeestje vier je bij Kobalt!

Vanaf 29, 50 per persoon

Kartparty

 • 2 x 10 minuten karten
 • onbeperkt limonade + 1 zakje chips
 • tips en tricks
 • gratis helmmutsje
29, 50 p.p. Boek nu

Karten + VR

 • 1 x 10 minuten karten
 • half uur mini games
 • half uur VR-experience
 • onbeperkt limonade + 1 zakje chips
39, 50 p.p. Boek nu

Welke kinderfeestjes bieden wij?

De kinderfeestjes kunnen geboekt worden op woensdag- en vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en zondagochtend voor 12 uur.

Let op! Alle kinderen moeten langer zijn dan 1.25m en minimaal 7 jaar oud zijn.

Kartparty
Bij dit arrangement kunnen de kids 20 minuten over de veiligste kartbaan van Nederland scheuren (in 2 heats van 10 minuten). Dit kan met minimaal 6 en maximaal 20 jonge coureurs. In overleg is het ook nog mogelijk om tegen meerprijs (€ 12,- p.p.) extra heats bij te boeken.

Daar bovenop krijgt iedereen een gratis mutsje voor onder de helm (een balaclava), een zakje chips en (onbeperkt) limonade. Voor € 1 per persoon extra is het ook mogelijk dat alle coureurs een echte medaille krijgen.

Het tijdschema ziet er als volgt uit:

 • Een kwartier voor de eerste race worden jullie verwacht om alle coureurs aan te melden. Vervolgens krijgen ze 5 minuten een korte veiligheidsinstructie en tips en tricks van onze kartprofessionals.

 • Daarna volgt 10 minuten racen, een drinkpauze van 10 minuten om weer op te laden en daarna de laatste ronde van 10 minuten.

 • 5 minuten prijsuitreiking.

 • Afsluitend drankje om de scores te vergelijken.

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 29,50 per persoon. Het is niet toegestaan om eigen drinken of eten mee te nemen.

Boek direct dit kinderfeestje!

Karten + Virtual Reality Experience
Bij dit feestje zal je zeker met een bijzondere belevenis naar huis gaan! Eerst gaat de hele groep racen zoals bij vorige optie beschreven. Alleen is het dit keer 1 heat in plaats van 2, maar met een goede reden! Na het racen maakt de groep namelijk kennis met ons speciale Virtual Reality (VR) concept. Een uur lang een digitale wereld verkennen!

Het eerste halfuur staat in het teken van gewend raken aan de VR-bril. Dit gebeurt door middel van leuke spellen. Als de groep hiermee klaar is, volgt het hoofdspel. Daar zijn verschillende opties voor. Deze worden allemaal uitgelegd op deze pagina. De VR Experience optie is een unieke en leuke afsluiter van een gaaf kinderfeestje!

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 39,50 per persoon. Het is niet toegestaan om eigen drinken of eten mee te nemen.

Boek direct dit kinderfeestje!

Parkeren is gratis! Je ontvangt van ons een uitrijkaart bij vertrek.