VR Zwolle Kobalt.

Vrijgezellenfeest Zwolle

Een gezellige avond of middag met de bruid of bruidegom to be!

Op zoek naar een avontuurlijk en gezellig groepsuitje met je bride of groom to be? Wij helpen jou om te zorgen dat jouw vrijgezellenuitje een succes wordt! Zo bezorg jij de bruid of bruidegom een fantastische middag of avond voordat ze in het huwelijksbootje stappen.

Vrijgezellenfeest Zwolle

Een gezellige avond of middag met de bruid of bruidegom to be!

Vanaf 45, 00 per persoon

State-of-the-art kartbaan

Onze kartbaan met de modernste elektrische karts ter wereld is de ultieme uitdaging tussen vrienden en collega’s, zowel voor mannen als vrouwen. Onze karts kunnen aangepast worden aan jouw prestaties. Hoe beter je prestaties, hoe sneller je kart mag gaan rijden! Jullie krijgen dus allemaal dezelfde kansen om te zien wie van jullie de beste coureur is. Onze elektrische karts werken altijd optimaal, je zult dus geen problemen ervaren met de motor. Achteraf dus geen discussie over dat de ene kart het beter deed dan de andere. Als jij de bruidegom inhaalt is het toch echt omdat jij de betere coureur bent. 

Wil je meer dan een heat karten en een complete race met vrije training en kwalificatie rijden? Dat kan natuurlijk! Neem dan contact met ons op.

De ultieme VR belevenis

Naast het karten bieden we een Next Level VR Experience aan. Virtual Reality is de allernieuwste technologie in spelvorm. Jullie hebben de keuze uit vijf verschillende toffe ervaringen. Ga jij met jouw SWAT-team een bank binnendringen om gijzelaars te bevrijden of ga je op zoek naar De Mol in het prachtige Nieuw-Zeeland? In de eerste 30 minuten beginnen we met een introductie om jullie kennis te laten maken met VR aan de hand van een paar minigames. Vervolgens starten we met de experience die jullie samen hebben uitgekozen. Voorzien van een headset stappen jullie samen de wereld van Virtual Reality in. Een te gekke ervaring waar jullie nog lang over zullen napraten.

Foodtruck en borrels

Na een middag of avond als deze heb je natuurlijk wel zin om iets te eten en te drinken. In dat geval ben je van harte welkom in ons horecagedeelte. Hier hebben wij snacks van onze eigen menukaart, maar ook een foodtruck. Zo heb je een volledig verzorgde ervaring geheel op één plek. Dat noemen wij Next Level genieten! Wil jij een vrijgezellenfeestje organiseren dat origineler is dan lasergamen of paintballen? Dat kan bij Kobalt Zwolle!