Echt karten doe je elektrisch!

Bij Kobalt rijden we niet met zomaar elektrische karts, wij rijden met Tomkart. Een veilige, duurzame én geavanceerde kart. Deze kart heeft verstelbare stoelen en pedalen, verschillende speed levels en een elektrische display die zorgt voor een kartervaring als nooit tevoren. Benieuwd wat dit allemaal inhoudt? Je leest het hieronder.

Op onze kartbaan begint iedereen, met uitzondering van kinderen, op snelheidslevel 7. Dit betekent dus dat je allemaal met gelijke kansen start. Hoe beter jouw rondetijden zijn, hoe sneller jouw kart de volgende ronde kan! Zo kun je jezelf blijven verbeteren en heb je steeds weer een nieuwe uitdaging. Speedlevel 10 is het hoogte level dat je kunt rijden.

Speedlevels Kobalt Zwolle.

Boost jouw snelheid

Pas je wel op dat je niet tegen je mede-coureurs aanbotst? Hiervoor krijg je namelijk een tijdelijke penalty waardoor je een tijdje iets minder hard kunt rijden. Dit gebeurt automatisch door ingebouwde sensoren in de karts. Je kunt het dan wel vergeten om die ronde de snelste tijd te halen. We snappen dat die turboknop erg aantrekkelijk is, maar we willen natuurlijk geen ongelukken. Met de turboknop kan je namelijk 5 seconden lang, 10 km/u sneller rijden! Perfect voor een mooie overtake. Na het gebruiken heeft de turboknop weer 50 seconden nodig om volledig op te laden.

Kinderkarting

De stoelen, pedalen en de snelheid van de karts zijn aanpasbaar, waardoor de karts ook geschikt zijn voor kinderen. Mochten de karts toch nog te groot zijn dan hebben we ook speciale stoeltjes die we in de kart kunnen zetten. Zo kunnen kinderen vanaf 7 jaar meedoen in onze kinderheats. Super leuk voor een kinderfeestje of familie-uitje! Lees hier mee over kinderkarten.

Genoeg inhaalmogelijkheden

Onder de indruk van onze karts? Dan is het zeker aan te raden om eens bij ons langs te komen. Ons circuit biedt gegarandeerd uitdaging voor ieder niveau. En met vele inhaalmogelijkheden heb je genoeg ruimte om te laten zien dat jij de beste coureur bent. Gebruik het brugelement om snelheid te creëren en pak vervolgens de binnenbocht om je rivaal in te halen. Hieronder vind je de ideale racelijn.

Ideale lijn Kobalt Zwolle.

Is er een kart gecrasht? Gele vlag! Voor extra veiligheid kunnen wij per gedeelte van de baan een snelheidsverlaging instellen om ongelukken te voorkomen. Jouw kart vermindert automatisch snelheid in het gedeelte waar de crash heeft plaatsgevonden, zo kan je mede-coureur weer veilig deel kan nemen aan de race.

Enthousiast geworden? Boek nu je tickets en kom langs bij Kobalt Zwolle voor een unieke kartervaring!