Kobalt Zwolle karten.

Grote groepen

Uiteraard kunnen jullie bij ons ook terecht voor de grotere bedrijfsfeestjes tot 150 personen. En speciaal voor jullie hebben we heel wat extra opties!

Virtual Reality Bioscoop

We hebben al een zeer uitgebreid VR-aanbod dat garant staat voor een bedrijfsfeestje waar nog heel lang over na zal worden gepraat! In samenwerking met De VR Bioscoop bieden wij nu ook een Virtual Reality Biscoop aan.

360 graden film is een fantastische manier van storytelling dat gebruikt wordt door kunstenaars, film/theater en educatieve programma makers. Wij hebben hoogwaardige films en maken het beleven van VR laagdrempelig. Ook verzorgen wij professionele begeleiding, aankleding van een bioscoop setting en een popcornmachine om het bioscoopgevoel helemaal af te maken.

Bekijk de trailer van VR-film Genesis
Ervaar de mijlpalen in de evolutie van de aarde en de mensheid in dit meeslepende avontuur langs 4,7 miljard jaren van evolutie. Door oog in oog te staan met dinosaurussen en het erfgoed van onze voorouders zie je de aarde en het leven in een nieuw perspectief. Gaat de mensheid wel goed om met de aarde en hoe ziet die er over 1000 jaar uit als we zo door gaan?

Birdly

Voel je vrij als een vogel en scheer over bergtoppen en door valleien. In deze VR-vlieg ervaring heb je zelf volledige controle over de vlucht. En hoe hoger de snelheid hoe harder de wind gaat blazen. Alle zintuigen worden zo in stelling gezet. Zoiets als Birdly heeft u nog nooit meegemaakt!

HangBelly BBQ

HangBelly BBQ verzorgt catering op locatie en staat garant voor een smaakvolle beleving voor alle  gasten en doen dat met een gezonde dosis humor, passie en liefde! Ze koken, braden, grillen en bakken met de mooiste vleesproducten of/en juist gezonde vegetarische producten.

Pubquiz

In samenwerking met De Quiz van Roos kunnen jullie ook onderling uitvinden wie nou écht de slimste collega's zijn.

Quiz van Roos over hun aanpak:

Bij de Quiz van Roos willen wij altijd onze deelnemers verrassen. We geloven dat een goede quiz niet alleen gaat om het stellen van standaardvragen, maar ook om het bieden van een unieke en onverwachte ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat onze vragen niet voorspelbaar zijn en dat ze een breed scala aan onderwerpen bestrijken. We dagen deelnemers uit met creatieve vraagformats, raadsels en (audio-)visuele puzzels om jouw denkvermogen te testen. Ons doel is om een bruisende en levendige sfeer te creëren waarin deelnemers worden uitgedaagd, geamuseerd en vooral verrast!

En nog veel meer...

Op aanvraag kunnen we ook een podium + DJ of band, rookmachines, AV- en presentatie apparatuur, springkussens en nog veel meer voor u regelen! We kunnen jullie zelfs meenemen voor een rondje slalommen in een rallywagen.