Jeu de Boules

Ben je op zoek naar een leuke en ontspannende activiteit met vrienden, familie of collega's? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: onze jeu de boules banen!

Onze banen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben. Of u nu een bedrijfsuitje plant, een verjaardagsfeestje organiseert of gewoon een gezellige middag wilt doorbrengen met vrienden, onze jeu de boules banen zijn de ideale keuze.

Onze banen kun je reserveren tegen een zeer redelijke prijs, bovendien hebben we een gezellige bar waar je kunt genieten van een drankje en een hapje na afloop van je spel.

Hoe werkt Jeu de Boules?

Jeu de boules is een balspel dat voornamelijk in Frankrijk wordt gespeeld, maar ook populair is in andere delen van de wereld. Het spel wordt gespeeld met metalen ballen en een klein houten balletje, genaamd de cochonnet.

Het doel van het spel is om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij de cochonnet te gooien. Het spel wordt in twee teams van twee tot vier personen gespeeld. Het team met de meeste ballen dicht bij de cochonnet wint het spel.

Het spel vereist geen speciale vaardigheden of fysieke kracht, waardoor het geschikt is voor mensen van alle leeftijden en niveaus.

Kortom, jeu de boules is een leuk en toegankelijk balspel dat geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende en sociale activiteit.

Reserveer jouw baan nu!