Maandag actie bij Kobalt

De week goed beginnen doe je bij Kobalt! Op maandag en dinsdag kun je namelijk een onvergetelijke ervaring beleven tegen speciale prijzen! Hieronder lees je er alles over.

Hoe werkt het?

Elke maandag profiteer je onze Monday Blues actie:

  • 3e kartheat gratis

  • VR Experiences met 28% korting. Je betaalt nu €25,- per persoon in plaats van €34,99.

Bij het kopen van de maandag tickets wordt de korting automatisch verrekend in ons boekingssysteem. Je hoeft dus geen kortingscode toe te voegen.

Modernste kartbaan van Nederland

Kobalt heeft met haar elektrische karts de modernste kartbaan van Nederland! De karts van het Zwitserse bedrijf TomKarts kunnen super snel optrekken en beschikken over een turboknop waarmee je nog sneller kunt racen! De baan is ongeveer 380 meter lang en bestaat uit meerdere haarspeldbochten en een brug. De karts zelf behalen een topsnelheid van 60 kilometer per uur!

VR Experiences: een onvergetelijke ervaring

Virtual Reality (VR) is de allernieuwste technologie op spelgebied. Bij ons kies je uit 4 verschillende spellen waarmee je 60 minuten lang in een compleet andere wereld waant. Beleef het in Nieuw-Zeeland, ga terug naar de 18e eeuw of bevrijdt de gijzelaars uit de handen van de slechteriken. Je kunt kiezen uit:

Met een lichtgewicht headset stap jij de wereld binnen van Virtual Reality. Ben jij klaar om met jouw vrienden, familie of collega’s het avontuur aan te gaan? Reserveer nu en maak er samen een onvergetelijke belevenis van!

Disclaimer: De minimale adviesleeftijd voor VR Experiences is 10 jaar. Het is mogelijk dat het spel beelden bevat die voor sommige (jongere) spelers heftig of angstig kunnen zijn.

Overige informatie

  • Een balaclava (bivakmuts) is verplicht, die kun je bij ons afnemen voor €1,-.

  • Je kunt bij Kobalt alleen met pin betalen.