test

 • Boogster nl

  Lol voor iedereen, met de hele familie de baan op of enkel de kids het kan allemaal! Leuke baan om te rijden en het level systeem is geweldig! Betere tijden halen om een hoger level te halen...persoonlijk zou ik level 10 wel iets makkelijker maken want heb je wat meer gewicht ga je die gewoon niet redden... materiaal goed voor elkaar! Vriendelijke medewerkers en vooral gigantisch veel lol gehad daar!

 • Dionne vdb

  Top dag gehad! Leuke activiteiten om met het gezin te doen. We hebben een VR game gedaan waar je zombies van je af schiet, je ziet de andere spelers ook in de game wat het nog veel leuker maakt. Het is een leuke game om te doen met het gezin maar wel een beetje heftig voor kinderen. Ik zou het onder de 10 zeker niet aanraden. Ik vond het opvallend dat ze de brillen niet schoon maken tussen de mensen door. Wanneer je in een game zit zweet je nog al en dat komt ook zeker op de bril. De mensen voor ons hebben de game gespeeld en aan ons de VR brillen overhandigd. Dus dit is zeker een tip voor het bedrijf zelf. Als je gewoon natte/ vochtige doekjes aanbied om je eigen bril schoon te maken is dit al een heel verschil. Daarna gingen we naar het kart gedeelte, ook dit was super tof. De uitleg was duidelijk en het karten was leuk. Hier kreeg je een masker voordat je de helm opzet, dit is al een stuk hygi├źnischer. Als tip zou ik de mensen die onervaren zijn vooraan zetten en de mensen die vaker in een kart zitten achteraan. Op deze manier verloopt het wat eerlijker en hebben de nieuwe mensen meer kans. De activiteiten waren zeker 5 sterren waard maar door de hygi├źne kom ik toch op een zekere 4 sterren uit.

 • Marieke van Dorth

  Het is daar groot opgezet. Er is een bar. Je kan er drinken en wat te eten bestellen. Er zijn naast karten ook andere spellen te doen. Je kan naast de kartbaan zitten. Er zijn ook toiletten. Ze zien er schoon uit

 • Alexander Bakker

  Hele leuke baan om met de kinderen te rijden. Aparte familie heats met aangepaste snelheden. Kinderen waren bij aanvang wat bang om te rijden maar na de 2e het wilden ze niet meer weg. Komen zeker nog terug. Erg aardige en behulpzame medewerkers.

Bekijk al onze reviews