Vacature - Horecamanager

Kobalt is hét family entertainment centrum in Zwolle, bestaande uit de modernste kartbaan van Europa en unieke Virtual Reality Experiences. We zijn er trots op dat we een ervaring aan bieden waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Onze kartbaan is ontwikkeld met veiligheid en plezier voor de gasten als prioriteit. Door onze formule zijn we het ideale uitje voor gezinnen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes.

Uiteraard kunnen onze gasten bij ons horecaplein bijtanken met een drankje of wat te eten. Voor grotere groepen verzorgen we via een partner ook catering.

Wat vragen wij?
Als horecamanager is het jouw opdracht om alles omtrent de horeca te regelen. Je stuurt de bediening aan, maakt de planning voor de horecadiensten en zorgt dat de voorraad op peil is. Ook reserveer je op tijd de catering en zorg je dat dit goed gepresenteerd wordt op de dag van het evenement. Je staat een deel van je uren zelf achter de bar en in de keuken. De verdeling in je uren op kantoor en op de vloer zal ongeveer 50/50 zijn.  Je bent in het bezit van het certificaat sociale hygiëne of bereid deze te halen.

We volgen de CAO horeca, deze functie valt binnen schaal 5 met doorgroeimogelijkheden naar schaal 6.

Wat bieden wij?
Je krijgt veel vrijheid om je functie in te delen zoals jij dat zelf wilt. Je komt in een jong team te werken op een unieke locatie waar je de ruimte krijgt om je eigen ideeën in te brengen. Je rooster is flexibel en zult een goede afwisseling hebben tussen diensten overdag en ’s avonds. Je werkt direct met de bedrijfsleider samen en krijgt de kans om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Indien nodig krijg je van ons cursussen BHV en SVH Sociale Hygiëne. Je krijgt personeelskorting op al onze activiteiten en de horeca. Ook hebben we gezellige borrels en een jaarlijks uitje met super leuke collega’s!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag bij ons komen werken? Mail dan je CV en een motivatie naar info@kobalt.nl.