Virtual Reality

Bij Kobalt hebben we niet alleen een super gave kartbaan, maar ook een Next Level VR ervaring aangeboden door The Park Playground. Van het jagen op zombies tot het oplossen van puzzels in een piramide met de professor tot een spannende escape room, een VR Experience is voor iedereen!

Experiences

Om eerst kennis te maken met onze Virtual Reality Experiences beginnen we met een paar minigames. Na een half uur gaan we echt van start. De volgende 30 minuten bestaan uit de door jou gekozen experience. Wij bieden zeven verschillende spellen aan.

Je kunt op zombies jagen in The Hallow of gijzelaars bevrijden uit de handen van slechteriken in The Heist. Of zoek je naar iets spannenders? Dan is Don't scream perfect voor jou. Dit spel bevindt zich in een spookhuis waar jij de uitgang moet vinden. Tijdens je zoektocht word je geconfronteerd met jouw diepste angsten.

Daarnaast bieden wij ook spellen aan zoals De Mol waarbij jullie in het mooie landschap van Nieuw-Zeeland op zoek gaan naar het teamlid die jullie opdrachten saboteert. 

Jouw uitrusting

Met een lichtgewicht en draadloze headset stap jij de wereld binnen van Virtual Reality.

Ben jij klaar om met jouw vrienden, familie of collega’s het avontuur aan te gaan? Reserveer nu en maak er samen een onvergetelijke belevenis van!