Werken bij Kobalt

We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers, heb jij binnenkort de leukste bijbaan van Zwolle?

Kobalt is het nieuwe family entertainment centrum in Zwolle met de modernste kartbaan van Europa met elektrische karts en verschillende Virtual Reality experiences. Ook hebbben we een horecaplein waar mensen van een hapje en een drankje kunnen genieten.

Welke functies zijn er?

  • Virtual Reality-host. Je begeleidt de groepen die één van onze unieke VR-experiences gaan beleven. Je bent technisch ingesteld en kan makkelijk voor grote groepen staan en uitleg geven.

  • Kartmarshall. Je legt uit hoe de karts werken en zorgt dat de heats op tijd beginnen. Ook let je goed op de coureurs op de kartbaan en grijp je in wanneer dat nodig is.

  • Receptionist. Je verwelkomt onze gasten en wijst ze naar de juiste plek. Daarnaast beantwoord je de telefoon en de binnenkomende e-mails.

  • Horecamedewerker. Je staat achter de bar en bereidt de snacks in onze keuken. Hiervoor moet je minimaal 16 jaar zijn.

  • Kartmonteur. Je repareert de karts en zorgt er voor dat ze in perfecte conditie zijn door op tijd onderhoud uit te voeren. Ervaring is niet nodig, je krijgt een uitgebreide training om op alles voorbereid te zijn. Je bent wel handig en technisch ingesteld.

Wat bieden we?

Je krijgt een uurloon volgens de CAO horeca, personeelskorting op de activiteiten bij Kobalt en een maaltijdvergoeding. Je komt in een jong team te werken op een unieke locatie waar je de ruimte krijgt om je eigen ideeën in te brengen. Je werkt met hypermoderne technieken en we zijn constant bezig om ons aanbod te verbeteren. Je krijgt een uitgebreide training van een ervaren collega zodat je op elke situatie bent voorbereid.

Wat vragen we van je?

Je bent enthousiast over onze activiteiten en kan dat overdragen op onze bezoekers. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Je bent leergierig en kunt goed zelfstandig werken. Je bent minstens 8 uur per week beschikbaar en kunt 's avonds of in het weekend werken.

Ik wil de leukste bijbaan van Zwolle!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.